Compota de peras con orejones y avellanas

Compota de peras con orejones y avellanas

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 50 g de avellanas tostadas
  • 3 peras (peladas y cortadas en dados de aprox. 3 cm)
  • 130 g de orejones de albaricoque enteros
  • 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
  • 200 g de agua
  • 140 g de azúcar
  • 15 g de licor de naranja (p.ej. Cointreau®)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 3.4 g
Calorieën 1327 kJ / 317 kcal
Vetten 8.1 g
Vezels 7.7 g
Koolhydraten 57.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...