Pan de centeno con masa agria

Pan de centeno con masa agria

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 154u.
1 unidad

Ingrediënten

Masa agria (prefermento)
  • 15 g de cebada malteada en grano
  • 180 g de harina de centeno
  • 260 g de agua mineral
  • 5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de centeno con masa agria
  • 90 g de harina de centeno
  • 100 g de harina integral de trigo
  • 300 g de harina de gran fuerza (y un poco más para espolvorear)
  • 10 g de sal
  • 240 g de agua mineral
  • 15 g de semillas de lino
  • 30 g de pipas de girasol
  • 15 g de pipas de calabaza
  • 10 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 79.19 g
Calorieën 10721 kJ / 2565 kcal
Vetten 42.85 g
Vezels 42.35 g
Koolhydraten 465.59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...