Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa agria (prefermento)
- 15 g de cebada malteada en grano
- 180 g de harina de centeno
- 260 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de centeno con masa agria
- 90 g de harina de centeno
- 100 g de harina integral de trigo
- 300 g de harina de gran fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 10 g de sal
- 240 g de agua mineral
- 15 g de semillas de lino
- 30 g de pipas de girasol
- 15 g de pipas de calabaza
- 10 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10721 kJ / 2565 kcal
- Eiwitten
- 79.19 g
- Koolhydraten
- 465.59 g
- Vetten
- 42.85 g
- Vezels
- 42.35 g
Alternatieve recepten
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con muesli
4h
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10 min
Pan rústico
2 Std.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Masa madre de trigo
96 Std.
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Pan integral al vapor
2 Std.