Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bagels
- 1130 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 130 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de leche en polvo (optioneel)
- 5 g de aceite de girasol
- 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo batido para pintar
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo, amapola, etc. para espolvorear
Relleno
- 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 50 g de rúcula
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 624 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 291.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins ingleses
1 godz. 30 min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Galletas saladas con aceitunas, nueces y parmesano
1 godz.
Pan de aceitunas
3 Std.
Bagels caprese
2 Std.
Bao buns a la catalana
2 Std.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 godz.
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 godz. 30 min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Caracolas de canela
2 Std.
Bagels
2 Std.