Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
of 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de mozzarella fresca cortada en trozos
- harina de fuerza para espolvorear
-
250
g de queso crescenza cortado en trozos
of 250 g de queso tetilla sin corteza cortado en trozos - 150 - 200 g de rúcula
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 13907 kJ / 3327 kcal
- Eiwitten
- 139.85 g
- Koolhydraten
- 299.62 g
- Vetten
- 174.43 g
- Vezels
- 18.03 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tozzetti
1h 30min
Pizza diavola
2h 15min
Pizza genovesa de cebolla
1h
Pizza marinera
1h 40min
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Focaccia con manzana al tomillo
2h 10min
Focaccia de Puglia
1h
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Pizza de verduras asadas
2 godz. 25 min
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min