Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 5 pés de coentros
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 100 g nabiças cortadas em juliana
- 100 g peito de peru s/ pele cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 150 g arroz carolino
- 450 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40min
Puré de pera
15 min
Puré de legumes com bacalhau fresco
55 dk
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30min
O 1º puré de pescada
30min
O 1º puré de carne
30min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
Açorda de peixe
20min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30min