Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 320 g massa tipo fusilli
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta seca s/ sementes
- 1 ½ c. chá de colorau
- 15 g salsa, mais q.b. p/ guarnecer
- 500 g argolas de lulas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2081.8 kJ / 497.6 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 67.8 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 952 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30min
Penne com atum
30min
Massada de lulas
35min
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35min
Laços com carne picada e linguiça
45min
Fusilli com salmão fresco e maionese
40min
Massinha de camarão e amêijoas
40min
Salada de laços com presunto, rúcula e mozarela
40min
Massa com curgete e bacon
40min
Penne de atum com manjericão
35min
Linguine com delícias do mar e agrião
25min
Farfalle com salmão e pesto
40min