Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pernas de frango s/ pele (900 g aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 50 g vinho branco
- 15 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 35 g azeite
- 50 g chalota
- 2 dentes de alho
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g aipo em rama cortado em pedaços
- 250 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo caldo de galinha - 250 g água
- 520 g feijão-branco cozido e escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Guisado de frango com chouriço e grão
40 min
Frango de fricassé
30 min
Jardineira de carne
1 Std. 5 Min
Rojões em vinho tinto
50 min
Guisado de frango com batata-doce e feijão-encarnado
45 min
Bifes de cebolada
40 min
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Carne de porco assada com arroz e ovo
45 min
Peru com bacon e batatas
1 godz. 45 min
Frango guisado com cogumelos
30 min
Frango à francesa
35 min