Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g feijão encarnado seco
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 350 g curgete cortada em pedaços
- 120 g nabiças cortadas em pedaços pequenos
- 500 g água
- ½ c. chá de sal
- 10 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 329.7 kJ / 78.8 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1.9 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 230.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 min
Sopa de agriões
40 Min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min
Aveludado de agrião
35 min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30min
4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo
45 Min
Sopa de espinafres e cotovelinhos
35 min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 Min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40 Min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30min