Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g postas de bacalhau demolhado (baixas)
- 1 folha de louro
- 3 pés de manjerona
- 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta (optioneel)
- 10 g salsa
- 100 g vinho branco seco
- 100 g tomate em pedaços
- 350 g arroz p/ risoto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2425.9 kJ / 579.8 kcal
- Eiwitten
- 60.1 g
- Koolhydraten
- 50.7 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 6549.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Risoto à alentejana
30p
Risoto de tamboril
50 min
Risoto de línguas de bacalhau
55 min
Risoto de polvo
1h 10 min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto de dourada
1h
Risoto de polvo
1h 20 min
Risoto de bacalhau com grão
40min
Salmão com risoto de funcho
25p
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30p
Risoto de frango com frutos secos
35p