Compatibele versies
Almôndegas com molho de tomate e massa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almôndegas
- 40 g pão fresco ou de véspera cortado em pedaços
- 80 g leite
- 6 - 12 pés de salsa, só as folhas
- 1 dente de alho (optioneel)
- 400 g carne de vaca picada
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- Azeite q.b. p/ untar
Molho de tomate
- 1 dente de alho
- 50 - 80 g cebola cortada em pedaços
- 20 g azeite
- 600 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
Massa
- 1200 g água
- 20 g azeite
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- 320 g esparguete
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2668 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1441 mg
Alternatieve recepten
Caril de camarão com arroz basmati
35 min
Lasanha
1 Std. 45 Min
Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil
55 min
Marmelada XXL
50 Min
Arroz doce
1 Std. 5 Min
Almôndegas com molho de tomate e puré de batata
45 min
Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo
1 Std.
Salmão com molho de cogumelos e batata
35 min
Ervilhas com ovos escalfados na Bimby Friend
35 min
Lombinho de porco com molho de mostarda e batatas
1 Std. 5 Min
Esparguete à carbonara
25min
Gratinado de couve-flor e ovos cozidos
35 min