Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g grão-de-bico seco
- 500 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 1 ramo de alecrim
- 100 g vinho branco
- 2 dentes de alho esmagados
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 120 g chouriço de carne cortado em rodelas
- 120 g chouriço de porco preto moira cortado em rodelas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 500 g água
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos
- 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 70 g massa tipo macarronete
- 5 g coentros
- 5 g hortelã
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2376 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado dos reis
13h 10min
Feijoada à transmontana
45min
Tripas à moda da Régua
2 godz. 30 min
Jardineira de carne
1h 5min
Moelas
7 Std.
Rancho
2 Std. 45 Min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2 Std. 45 Min
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min
Arroz malandro de entrecosto
1hod.
Feijoada de porco com feijão-preto
12 Std. 50 Min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1u. 30min
Arroz de enchidos e feijão
35 Min