Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ c. chá de sal
- ½ malagueta (optioneel)
- 3 dentes de alho
- 50 g cebola roxa
- 4 pés de tomilho, só as folhas, mais q.b. p/ servir
- 1 c. chá de orégãos
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 50 g azeite
- 50 g vinho
- 700 g coelho s/ osso cortado em cubos pequenos
- 1 folha de louro
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g aipo cortado em pedaços
- 100 g cenoura cortada em rodelas
- 100 g nabo cortado em cubos pequenos
- 100 g bacon em cubos
- 150 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 1400 g água
- 350 g esparguete
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2328.2 kJ / 556.5 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1176.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de coelho com puré de batata-doce e feijão-branco
1u.
Coelho à moda do mediterrâneo
1u. 15min
Coelho com ameixas e sultanas
3h 50min
Massa com coelho
55min
Vitela guisada com massa
9h 20min
Coelho à transmontana
7h 30min
Arroz de coelho e espinafres
40min
Coelho com feijoca e arroz
1 godz. 10 min
Coelho à caramela
13h
Coelho à diplomata
50 min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min