Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 4 pés de hortelã, só as folhas
- 5 dentes de alho
- 2 c. chá de sal marinho
- 1 ½ malagueta (optioneel)
- 2 c. chá de paprika fumada
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 55 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 120 g vinho branco
- 600 g carne de borrego s/ nervos e s/ osso cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 200 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 60 g vinho tinto
- 1000 g água
- 300 g arroz
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1794 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Palitos de queijo e sementes de abóbora
Geen beoordelingen
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2h
Cozer 500 g de lombinho de porco
30min
Frango em molho verde
1 Std.
Coelho com feijoca e arroz
1 Std. 10 Min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 Min
Coelho estufado com esparguete
9h
Dourada ao vapor com salada de batata
35 Min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 min
Strogonoff de frango e castanhas
40 Min
Arroz de feijão com morcela
35 Min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 Min