Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 4 pés de hortelã, só as folhas
- 5 dentes de alho
- 2 c. chá de sal marinho
- 1 ½ malagueta (optioneel)
- 2 c. chá de paprika fumada
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 55 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 120 g vinho branco
- 600 g carne de borrego s/ nervos e s/ osso cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 200 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 60 g vinho tinto
- 1000 g água
- 300 g arroz
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1794 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitela guisada com massa
9 godz. 20 min
Coelho estufado com esparguete
9 Std.
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8h 30min
Omelete de frango thai
50 Min
Katsu Schnitzel com batata assada, salada de couve, molho de wasabi e aneto
50 Min
Piza de arroz preto com creme de curgete, camarão salteado e requeijão
3 Std. 40 Min
Besugo grelhado com salada de feijão-frade
30 Min
Patê de feijão-verde
45 Min
Coelho guisado com cuscuz de romã
40 dk
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1 Std. 5 Min
Guisado de vitela com batata e maçã
1 Std. 25 Min
Guisado de vitela em slow cooking
2h 10min