Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 4 pés de hortelã, só as folhas
- 5 dentes de alho
- 2 c. chá de sal marinho
- 1 ½ malagueta (optioneel)
- 2 c. chá de paprika fumada
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 55 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 120 g vinho branco
- 600 g carne de borrego s/ nervos e s/ osso cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 200 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 60 g vinho tinto
- 1000 g água
- 300 g arroz
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1794 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de frango com caril
40 min
Arroz de cabidela
1h 10min
Arroz de frango Hainan, sopa de legumes e ovo a vapor
1 Std. 25 Min
Pão de forma sem glúten
1 godz. 15 min
Frango com tapenade e puré de batata com cebola caramelizada
2 Std. 15 Min
Arroz de miúdos
12h 40min
Coelho com feijoca e arroz
1h 10min
Esparguete Sichuan
50 min
Frango a vapor com arroz de ervilhas
50 min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35 min
Cozer 500 g de almôndegas
35 min
Guisado de frango – na massa
3h 5min