Guisado de borrego com arroz a vapor

Guisado de borrego com arroz a vapor

4.3 3 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u.
6 doses

Ingrediënten

  • salsa
    10 g
  • hortelã só as folhas
    4 pés de
  • dentes de alho
    5
  • sal marinho
    2 c. chá de
  • malagueta (optioneel)
    1 ½
  • paprika fumada
    2 c. chá de
  • rosmaninho só as folhas
    1 pé de
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    55 g
  • vinho branco
    120 g
  • carne de borrego s/ nervos e s/ osso cortada em cubos (2 cm aprox.)
    600 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • folha de louro
    1
  • tomate em pedaços
    200 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de carne
  • vinho tinto
    60 g
  • água
    1000 g
  • arroz
    300 g
  • pimento assado cortado em pedaços
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 785.1 mg
Eiwitten 21.5 g
Calorieën 2456.8 kJ / 587.2 kcal
Vetten 31.3 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 10.7 g
Koolhydraten 48.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...