Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2500 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 50 g vinagre de vinho branco
- 4 ovos
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g feijão-verde cortado em pedaços pequenos
-
135
g tomate s/ pele
of 135 g tomate pelado - 50 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 1 folha de louro
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas (1 cm aprox.)
- 4 fatias de pão saloio (320 g aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1612.8 kJ / 385.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1707.1 mg
Alternatieve recepten
Sopa de espinafres com ovo
30 min
Sopa de ovo
40 Min
Sopa de feijão-verde e cenoura
40 Min
Sopa de feijão e espinafres
30 min
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45 min
Canja de frango com nabiças
55 Min
Creme cor de laranja
50 min
Sopa de ovo
45 min
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM6
Geen beoordelingen
Piza branca de Inverno
1 godz. 25 min
Sopa de ervilhas à alentejana
40 Min
Sopa de grão com agrião e chouriço
30 min