Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2500 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 50 g vinagre de vinho branco
- 4 ovos
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g feijão-verde cortado em pedaços pequenos
-
135
g tomate s/ pele
of 135 g tomate pelado - 50 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 1 folha de louro
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas (1 cm aprox.)
- 4 fatias de pão saloio (320 g aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1612.8 kJ / 385.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1707.1 mg
Alternatieve recepten
Creme light de brócolos e curgete
35 Min
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45min
Sopa de ovo
45min
Creme de abóbora e maçã
30 Min
Pudim de pão
45min
Creme de brócolos e amêndoa
40min
Sopa de entulho com tortellini
30 Min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45min
Sopa de brócolos com croutons
1 Std.
Sopa de feijão e espinafres
30 Min
Sopa de abóbora e hortelã
40min