Apparaten en accessoires
Massa com carne guisada
Voorbereiding. 10min
Totaal 10u.
6 doses
Ingrediënten
-
carne de vitela p/ guisar500 g
-
vinho tinto80 g
-
aguardente20 g
-
folha de louro1
-
cebola cortada em pedaços200 g
-
dentes de alho2
-
azeite30 g
-
sal1 - 1 ½ c. chá de
-
tomate em pedaços100 g
-
água900 g
-
1 cubo de caldo de carnecaldo de carne caseiro (ver dica)1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
massa tipo meada350 g
-
Salsa, picada, q.b. p/ guarnecerQueijo ralado (optioneel) q.b. p/ guarnecer
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
646.7 mg
Eiwitten
25.2 g
Calorieën
1628.6 kJ /
389.3 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
48.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Esparguete à carbonara
30 Min
Massa guisada com carne
45 Min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 Min
Puré de batata
45 Min
Esparguete com frango
40 Min
Bolonhesa
1 Std. 10 Min
Arroz de marisco
1 Std. 25 Min
Coelho estufado com esparguete
9 Std.
Massa com frango e pesto de curgete
1 Std. 10 Min
Arroz malandro de entrecosto
9 Std. 45 Min
Jardineira
2 Std. 10 Min
Dourada em vapor de caldo e batatas
35 Min