Apparaten en accessoires
Massa com carne guisada
Voorbereiding. 10min
Totaal 10u.
6 doses
Ingrediënten
-
carne de vitela p/ guisar500 g
-
vinho tinto80 g
-
aguardente20 g
-
folha de louro1
-
cebola cortada em pedaços200 g
-
dentes de alho2
-
azeite30 g
-
sal1 - 1 ½ c. chá de
-
tomate em pedaços100 g
-
água900 g
-
1 cubo de caldo de carnecaldo de carne caseiro (ver dica)1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
massa tipo meada350 g
-
Salsa, picada, q.b. p/ guarnecerQueijo ralado (optioneel) q.b. p/ guarnecer
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
646.7 mg
Eiwitten
25.2 g
Calorieën
1628.6 kJ /
389.3 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
48.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Puré de batata
45min
Esparguete negro com frutos do mar e molho de maracujá
40min
Esparguete com frango
40min
Massa guisada com carne
45min
Esparguete à carbonara
30min
Esparguete à portuguesa
45min
Bolonhesa
1u. 10min
Ovos a vapor
15min
Lombo de porco com puré de batata e salada
1u.
Bacalhau à Brás
30min
Frango à Brás
35min
Visita pós-venda: Menu completo
1u.