Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g aipo
- 30 g cenoura
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 500 g carne picada mista
- 800 g tomate triturado
- 150 g água
- ¼ c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de pimenta
- ¼ c. chá de pimenta-de-caiena em pó
- 750 g massa tipo raviolis, c/ recheio a gosto
- 300 g queijo ricota
- 300 g queijo mozarela cortado em fatias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3265.4 kJ / 780.4 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 82.5 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 411.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peito de frango gratinado com molho de tomate seco
1 Std.
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1h 5min
Arroz de frango com caril
40 Min
Folhado de bolonhesa e espinafres
1 Std.
Massa com frango no forno
1 Std.
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Lápis de cor energéticos
1 Std.
Esparguete à carbonara
30 Min
Tiramisu de chocolate
2 Std. 30 Min
Baguetes com pasta de atum
30 Min
Almôndegas com molho de tomate e arroz
1 Std. 15 Min
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min