Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g azeite
of 20 g óleo vegetal -
170
g cebola cortada em quartos
of 170 g cebola roxa cortada em quartos - 130 - 150 g cenoura cortada em fatias (1-2 cm aprox.)
- 70 - 90 g talo de aipo cortado em fatias (0,5-1 cm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 Min
Saltear 200 g de beringela
30 Min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 Min
Saltear 200 g de pimento
20 Min
Saltear 200 g de curgete
20 Min
Saltear carne de peru em tiras
15 Min
Saltear mistura de legumes
30 Min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 Min
Saltear frango em tiras
15 Min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 Min
Saltear frango em cubos
15 Min