Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g natives Olivenöl
- 30 g Schalotten
- 400 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (2-3 cm)
- 8 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 8 Oliven, grün, entsteint, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 680 g Wasser
- 1 TL Tomatenmark
- 350 g Nudeln, trocken, Sorte Tortiglioni
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta
45min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40min
Penne mit Huhn und Haselnuss
30min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Safran-Hühnchen-Penne
35 min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45min
Tagliatelle mit Pilzen
1h
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30min
Herbstliche Tagliatelle
35 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h