Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Olivenöl
- 8 Rinderminutensteaks (à 70 g)
- 300 g Strauchtomaten
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, festkochend, geschält
- 2 Paprika, gemischt, gelb und rot
- 1 Gemüsezwiebel (250 g), in Stücken
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 10 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3814 kJ / 912 kcal
- Eiwitten
- 78 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1466 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Schweinefilet auf Paprikagemüse
55min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Gemüsereis mit gefüllten Schnitzelchen
25 min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Hähnchen Jägerart
35 min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3h 15min
Gegrillte Schweinespieße
7h 10min
Chicken Wings mit Kräuter-Orangen-Reis
1h
Chicorée mit Hackfleisch, Reis und Tomatensauce
1h