Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Olivenöl
- 8 Rinderminutensteaks (à 70 g)
- 300 g Strauchtomaten
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, festkochend, geschält
- 2 Paprika, gemischt, gelb und rot
- 1 Gemüsezwiebel (250 g), in Stücken
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 10 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3814 kJ / 912 kcal
- Eiwitten
- 78 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1466 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 Std. 50 Min
Italienisches Schweineragout
50 Min
Chicken Wings mit Kräuter-Orangen-Reis
1 godz.
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2 godz. 10 min
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 godz.
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
1 godz.