Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponge
- 3 large eggs
- 100 g caster sugar
- 90 g plain flour
- 20 g cocoa powder
- ½ tsp baking powder
Topping
- 2 tins tinned peach halves, drained (2 x 420 g tins)
- 200 g double cream
- 250 g mascarpone
- 40 g vanilla sugar, homemade
- 100 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Buttercream Icing
10min
Spiced Grape Refresher
2 godz. 15 min
Chocolate Chip Cookies
50min
Lemon cake
2h
Brownies
50min
Custard
15min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Blueberry Muffins
45 min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min
Victoria Sponge
1h 10min
Carrot Cake
2h 30min