Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponge
- 3 large eggs
- 100 g caster sugar
- 90 g plain flour
- 20 g cocoa powder
- ½ tsp baking powder
Topping
- 2 tins tinned peach halves, drained (2 x 420 g tins)
- 200 g double cream
- 250 g mascarpone
- 40 g vanilla sugar, homemade
- 100 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min
Drip Candle Cake with Funfetti Sponge
Brak ocen
Jelly Earthworms in Chocolate Soil
3h
Morello Cherry Brownies
1h
Meringue Ghosts
12h 25 min
Bloody Almond Finger Biscuits
2h
White Chocolate Cheesecake
16h
Lasagne Bolognese
2h 30min
Sponge Cake
1h 50min
Sultana and Cranberry Rolls
14 Std. 25 Min
Berry Liqueur
25 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min