Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponge
- 3 large eggs
- 100 g caster sugar
- 90 g plain flour
- 20 g cocoa powder
- ½ tsp baking powder
Topping
- 2 tins tinned peach halves, drained (2 x 420 g tins)
- 200 g double cream
- 250 g mascarpone
- 40 g vanilla sugar, homemade
- 100 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Unbaked marbled cheesecake
4 Std. 35 Min
Creamy Vanilla Ice Cream
10h 30min
Lamb Spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.
Apple tart
1 Std.
Chocolate Ice Cream
12h
Caramel ice cream
9 Std.
Red Berry Yoghurt
12h 20min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 Std. 35 Min
Coconut Pie
1 Std. 35 Min
Parmesan and Rosemary Buns
1ωρ. 45 λεπτ.
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 Min
Praline Cheesecake
4h 10 min