Compatibele versies
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 250 g de langostinos crudos sin pelar
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de espinas de pescado o morralla (huesos de rape, salmonetes, pescados de roca, galeras, etc.)
- 100 g de cebolla
- 700 g de agua
Arroz
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de calamares limpios y en trozos
- 200 g de sepia limpia y en trozos
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
-
1
cucharada de perejil fresco picado
of 1 cucharada de perejil seco - 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de arroz de grano redondo
- 50 g de guisantes congelados (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1897 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 52.77 g
- Vetten
- 14.42 g
- Vezels
- 2.35 g
Alternatieve recepten
Paella de marisco
50min
Arroz caldoso
1h 15 min
Arroz meloso con cigalas
45min
Arroz caldoso para dos
1h 10 min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz con bogavante
1h
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Arroz empurdanés
1h
Paella
1h 10 min
Arroz con pulpitos de playa
1h 5min
Arroz mediterráneo de mariscos y chorizo
1h 5min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h