Compatibele versies
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 250 g de langostinos crudos sin pelar
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de espinas de pescado o morralla (huesos de rape, salmonetes, pescados de roca, galeras, etc.)
- 100 g de cebolla
- 700 g de agua
Arroz
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de calamares limpios y en trozos
- 200 g de sepia limpia y en trozos
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
-
1
cucharada de perejil fresco picado
of 1 cucharada de perejil seco picado - 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de arroz de grano redondo
- 50 g de guisantes congelados (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1897 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 52.77 g
- Vetten
- 14.42 g
- Vezels
- 2.35 g
Alternatieve recepten
Patatas mare nostrum
1h
Rossejat de rodaballo y almejas
40min
Arroz caldoso
1h 15min
Arroz mediterráneo
35 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz con bogavante
1h
Arroz caldoso para dos
1h 10min
Arroz empurdanés
1h
Arroz meloso con cigalas
45min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35 min
Arroz a banda
1h