Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de zanahoria en trozos
- 2 tallos de apio (aprox. 100 g) en trozos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 de muslos de pollo con piel (aprox. 800 g)
- 50 g de vino tinto
-
1
ramita de romero fresco
of 1 cucharadita de romero seco desmenuzado - 400 g de tomate troceado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1467 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con pimentón y crème fraîche
45 min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 min
Pollo a la huertana
45 min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 min
Pollo a las hierbas
40 min
Ternera al chilindrón con cuscús
45 min
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40 min
Pollo al chimichurri
30 min
Pollo guisado con tomate y aceitunas
45 min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40 min
Muslos de pollo en salsa de pimiento y cuscús con calabacín y feta
55 min