Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de sal (y algo más para cocer la pasta)
- 1 pimiento amarillo
- 1 pimiento verde
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 1 - 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas limpias y secas)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
-
250 - 300
g de tomate troceado en conserva
of 250 - 300 g de tomates pera pelados, sin semillas y cortados en dados (1 cm) - 40 g de alcaparras escurridas
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 320 g de espaguetis finos o normales
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de pasta, atún y tomates cherry
30min
Espaguetis con ajo, aceite y guindilla
25 min
Espaguetis a la amatriciana
25 min
Ensalada de pasta con algas wakame y gulas
20 min
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30min
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50min
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35 Min
Macarrones all'arrabiata para uno
20 min
Espaguetis al pesto con aroma de cítricos
35 Min
Tortellini niçoise
35 Min
Pasta con verduras y atún
25 min
Pasta con mejillones
1 godz. 5 min