Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La crème aux fraises Tagada (le jour même)
- 400 g de lait
- 170 g de fraises Tagada
- 40 g de fécule de maïs
- 3 œufs
La pâte à choux
- 150 g d'eau, et 5-10% du poids du fondant blanc
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- eau
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 527.3 kJ / 125.3 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Meringues à aromatiser
3h 30min
Tarte meringuée au citron
1sa 10 dk
Crème pâtissière
15 min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Tarte aux fraises
4h
Le rose-framboise
5h
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Mini-saint-honoré
2 Std.
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Crème brûlée
2h 40min
Mousse vanille-pomme
7h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min