Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
of 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
of 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 659 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Gemüse mit Basilikum-Bagna-Fredda
50min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2h 10min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2 Std. 50 Min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1h 25min
Tortilla-Chips mit Tomaten-Mango-Salsa
2h
Schinken-Käse-Stangen (glutenfrei)
1h 20min
Pizzarolle
1 Std. 40 Min
Marquise au chocolat
8 godz. 30 min
Würziges Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Süßer Mürbeteig
1h 50 min
Pinsa classico
12 Std. 50 Min