Apparaten en accessoires
Tomaten-Focaccia
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
16 Stücke
Ingrediënten
-
Tapioka (Perlen)170 g
-
Klebreis100 g
-
Naturreis170 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Milch300 g
-
Öl von den eingelegten Tomaten60 g
-
Ei1
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker1 TL
-
1 TL KräuteressigWeinessig1 TL
-
Backpulver1 TL
-
Salz1 - 1 ½ TL
-
1 geh. TL GuarkernmehlJohannisbrotkernmehl1 geh. TL
-
grobes Salz1 ½ TL
-
Rosmarinnadeln2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
3 g
Calorieën
659 kJ /
157 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfrei
62 recepten
Duitsland
Duitsland
Glutenfrei
61 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk