Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
of 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
of 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 659 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Grissini
2 godz. 30 min
Lachs-Dill-Creme
5 min
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Mango-Maracuja-Tarte
3h 10min
Mais-Buchweizen-Brot
1h 30min
Scones Vegan
30 min
Käsestangen
2h 45min
Pizza mit Reismehlteig
1 godz. 20 min
Brötchen
2 godz.
Gougères
40min
Glutenfreie Brötchen
1 godz.
Focaccia auf apulische Art
1h 40min