Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
of 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
of 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 659 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 40 min
Vanille-Safran-Sauce
15 Min
Heidelbeersorbet mit Sekt
5 min
Pfirsichsorbet
9 Std.
Pfirsich-Carpaccio mit Himbeersorbet
3hod. 25min
Mehrkorn-Focaccia
2 Std. 5 Min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Chia-Baguettes
3 Std. 50 Min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Linzer Torte
1h
Basilikumeis
10hod. 30min
Focaccia mit Rosmarin
1h