Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Wasser, lauwarm
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 30 g brauner Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 15 g Olivenöl
Gewürzöl und Fertigstellung
- 1 TL Fenchelsaat
- 60 g Olivenöl
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 1 TL Kakao
- 1 TL Madras-Curry-Pulver
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 349 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Baguette
3u. 45min
Grissini
1h 30min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Pizzarolle
1h 40min
Gnocchi di patate
1h 30min
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Baguette Rustica
4 godz. 20 min
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30min