Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baiser
- 190 g Zucker
- 1 geh. EL Speisestärke
- 5 Eiweiß, Zimmertemperatur
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
Topping
- 50 g Wasser
- 1 EL Speisestärke
- 400 g Äpfel, geschält, in mundgerechten Stücken
- 200 g Apfelsaft
- 20 g Zucker
- 2 Orangen, filetiert (ca. 220 g)
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 83 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eclairs
2h 30min
Festtags-Pavlova
3h 30min
Pavlova mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Joghurt-Beeren-Terrine
10h 30min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3 Std.
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1 godz. 20 min
Gebackenes Eis unter der Baiserhaube
1 Std. 40 Min
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10min
Pavlova-Küsse
1 Std. 40 Min
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Zitronen-Baiser-Tarte
2h 30min