Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baiser
- 240 g Zucker
- 1 geh. EL Speisestärke
- 5 Eiweiß, Zimmertemperatur
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 100 g Wasser
- 50 g Zucker
- 2 Pck. Tortenguss, weiß
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- 125 g Himbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1078 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1 godz. 20 min
Schokoladen-Macarons
26 godz.
Zitronen-Baiser-Kuchen
3h
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2 Std. 10 Min
Eiweiss-Spritzglasur
10min
Macarons
3h
Baisergeister
4 godz.
Himbeer-Baiser-Rolle
1 godz.
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
2 godz. 30 min
Eclairs
2 godz. 30 min
Pavlova mit gemischten Beeren
5h 30min