![Rhabarber-Himbeer-Pavlova Rhabarber-Himbeer-Pavlova](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33B23947-B3FC-4187-951A-4E0E38B01C12/Derivates/dd0902a5-4585-41af-a96e-4191be0b2b0f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baiser
- 240 g Zucker
- 1 geh. EL Speisestärke
- 5 Eiweiß, Zimmertemperatur
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 100 g Wasser
- 2 Pck. Tortenguss, weiß
- 50 g Zucker
- 200 g Sahne
- 1 Pck. Sahnesteif
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- 125 g Himbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1078 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Blini mit Paprikaragout
2h
Pisco Sour
30 Min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2h 10 min
Pisco Sour
10 min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1h 20min
Pavlova-Küsse
1h 40min
Eiweiss-Spritzglasur
10 min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1h 40min
Gefüllte Blinis
55 Min
Tschebureki
1h 20min
Crêpes à l'orange
1 Std.