Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Frühlingszwiebel (ca. 30 g), in Stücken
- 30 g Schalotten, halbiert
- 1 Apfel, geschält, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 ½ TL Salz
- 280 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl Type 550
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1581 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Focaccia Tonnata
1h 30 min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Pissaladière
1h 20 min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2 godz.
Focaccia auf apulische Art
1h 40 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min