Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosmarin-Streusel
- 1 Zweig Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 100 g Haselnüsse
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 100 g Mehl
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 1 Prise Zimt
Apfelmischung
- 30 - 50 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 4 - 6 Äpfel (ca. 800 g), geviertelt
- 50 g Butter, in kleinen Flöckchen
Zimt-Zabaglione
- 300 g trockener Weißwein
- 2 Eier
- 4 Eigelb
- 80 g Zucker
- ½ - ¾ TL Zimt
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1 Std.
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 Std. 30 Min
Stachelbeer-Crumble
1 Std. 10 Min
Obstcrumble
50 Min
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50 Min
Pflaumen-Mohn-Crumble
40 Min
Aprikosen-Crumble
45 Min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9h
Tarte provençale
1hod. 40min
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45 Min
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55 Min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50 Min