Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosmarin-Streusel
- 1 Zweig Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 100 g Haselnüsse
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 100 g Mehl
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 1 Prise Zimt
Apfelmischung
- 30 - 50 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 4 - 6 Äpfel (ca. 800 g), geviertelt
- 50 g Butter, in kleinen Flöckchen
Zimt-Zabaglione
- 300 g trockener Weißwein
- 2 Eier
- 4 Eigelb
- 80 g Zucker
- ½ - ¾ TL Zimt
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50min
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1 Std.
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Rhabarber-Trifle
20 Min
Aprikosen-Crumble
45min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40 min
Tarte provençale
1h 40min
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55 min
Pflaumen-Mohn-Crumble
40min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50min