Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.
Empanadas "Mexican"
1h 50min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 godz. 30 min
Béchamelsauce
15 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Schupfnudeln
2 godz.
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1h 25min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 godz.
Gnocchi alla romana
1 godz.