Appareils et accessoires
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Prép. 25min
Total 1h 35min
2 portie
Ingrédients
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 2 portie
Sodium
64751.4 mg
Protides
83.2 g
Calories
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Lipides
117.4 g
Fibre
12.2 g
Graisses saturées
68.1 g
Glucides
79.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Kip en Groenten
Pas d’évaluation
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Kweeperentaart
50min
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Aardappel pannenkoeken
45min