Appareils et accessoires
Pompoenrisotto met spek
Prép. 10min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren40 g
-
water1220 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)300 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
fijn zout½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
sjalotten30 g
-
spek plakken, in dunne stukken100 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
fijn zout naar believen
-
60 g verse groene erwtenbevroren doperwten60 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
10.2 g
Calories
1452 kJ /
345 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
2.4 g
Glucides
47.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Voordeel menu's
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Brak ocen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min