Pompoenrisotto met spek
TM31 TM5 TM6

Pompoenrisotto met spek

4.0 (21 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
  • 1220 g water
  • 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • ½ - 1 tl fijn zout
  • 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
  • 30 g sjalotten
  • 100 g spek plakken, in dunne stukken
  • 40 g boter
  • 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
  • 60 g droge witte wijn
  • 1 el groentebouillonpasta
    ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • fijn zout naar believen
  • 60 g diepgevroren doperwtjes
    ou 60 g verse groene erwten
  • verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren

Infos nut.
par 1 portie
Calories
1452 kJ / 345 kcal
Protides
10.2 g
Glucides
47.2 g
Lipides
12.4 g
Fibre
2.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives