Appareils et accessoires
Spinazierisotto met asperges
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
26 g
Calories
3008 kJ /
718 kcal
Lipides
36 g
Glucides
70 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Betty Bossi
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pompoen baba ganoush
35min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Asperge-watermeloen salade
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min