Appareils et accessoires
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
Prép. 20min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
Hartige eiercustard
-
eieren4
-
volle melk100 g
-
zout½ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
Aardappel-spinaziesoep
-
uien gehalveerd80 g
-
olie20 g
-
knolselder40 g
-
wortelen in stukken (2 cm)100 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)200 - 250 g
-
prei in schijfjes (1 cm)80 g
-
water800 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
250 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooidverse spinaziebladeren250 g
-
room 30% vet80 g
-
zout plus extra naar smaak
-
gemalen peper plus extra naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
797 kJ /
191 kcal
Lipides
12 g
Fibre
2.5 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Broccolisoep
15min
Mysterieuze soep
45min
Rogge flatbreads
Pas d’évaluation
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-preisoep
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min