Appareils et accessoires
Mosselen in kruidige tomatensaus
Prép. 15min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1076 kJ /
257 kcal
Lipides
22 g
Fibre
1.1 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Mini panettone
Pas d’évaluation
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Curryworst en linzen
1h
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Penne met mosselen
1h 5min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Gegratineerde coquilles
25min