Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
ou 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
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50 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min