Appareils et accessoires
Zalmtartaar
Prép. 10min
Total 10min
6 porties
Ingrédients
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
10 g
Calories
560 kJ /
134 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Tiramisu
5h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Steak tartaar
30min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Drijvende eilandjes
40min
Bearnaisesaus
15min