Appareils et accessoires
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Prép. 15min
Total 35min
8 porties
Ingrédients
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
160.2 mg
Protides
6 g
Calories
271 kJ /
64.5 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Pruimenjam
55min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Courgettesoep met munt
35min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Forelmousse
5min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min