Appareils et accessoires
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Prép. 15min
Total 35min
8 porties
Ingrédients
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
160.2 mg
Protides
6 g
Calories
271 kJ /
64.5 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Mini panettone
Pas d’évaluation
Asperge-langoustine terrine
10h
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Steak tartaar
30min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Bearnaisesaus
15min
Vitello tonnato
13h
Gegratineerde coquilles
25min