Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 50 - 70 g selderstengels, in stukken (0,5 cm)
- 50 g witte wijn
- 800 g kalkoen, in stukken (4 cm)
- 1 ½ tl Dijon mosterd
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 - 3 takjes verse tijm
- 750 g kippenbouillon (zie tips)
- 150 g spekblokjes
- 250 g verse champignons, in vieren gesneden
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 1 ½ tl graanmosterd
- 1 el verse peterselie, fijngehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2404 kJ / 574 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 6 g
- Lipides
- 44 g
- Graisses saturées
- 17 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 980 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1ωρ.
Rundsstoofvlees met aardappelen
1ωρ. 10 λεπτ.
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 λεπτ.
Pastasalade met kip
1h 15min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1ωρ. 20 λεπτ.
Rundvlees Stroganoff
1ωρ.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min