Appareils et accessoires
Vislasagne met asperges en prei
Prép. 20min
Total 1h 30min
8 porties
Ingrédients
De vulling
-
sjalot70 g
-
selderstengel in stukken1
-
olijfolie20 g
-
water300 g
-
witte wijn70 g
-
zout volgens smaak2 tl
-
gemalen peper volgens smaak2 snuifjes
-
asperges vers of diepgevroren400 g
-
vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken800 g
-
verse tijm2 takjes
-
preien enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)2
De saus
-
boter in stukken, en meer om in te vetten60 g
-
bloem60 g
-
melk600 g
-
tomatenpuree50 g
De afwerking
-
gedroogde lasagnevellen voorgekookt9 - 12
-
Gruyère kaas geraspt100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
30.3 g
Calories
1736 kJ /
413 kcal
Lipides
18.8 g
Glucides
29.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Viscurry
35min
Confituur van ananas en gember
40min
Vislasagne met courgette
1h
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h