Appareils et accessoires
Kip met romige groenten saus
Prép. 30min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (optionnel)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
39 g
Calories
1693 kJ /
405 kcal
Lipides
22 g
Fibre
3.1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lasagne bolognese
2h 30min
Zalmsoufflé
1h
Steak Stroganoff
45min
Crostini met champignons en fontinakaas
Pas d’évaluation
Aardappelgoulash
1h
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Kip met rode paprika
1h 5min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Rundvlees Stroganoff
1h
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kipfilets pizzaiola
55min