Appareils et accessoires
Vis en aardappelen met tomatensaus
Prép. 20min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)800 g
-
6 witvisfilets, (elk soort witvis, 120-200 g elk)moten heek (120-200 g elk)6
-
zout volgens smaak2 tl
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken100 g
-
olijfolie en meer voor het invetten30 g
-
witte wijn (optionnel)50 g
-
tomaten in stukken400 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
33 g
Calories
1269 kJ /
302 kcal
Lipides
7 g
Fibre
3.4 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 мин.
Rijst met Zeevruchten
Няма оценки
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1ч. 15 мин.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1ч. 40 мин.
Trio van rijst, vis en groenten
35 мин.
Forel met hollandaisesaus
50 мин.
Kip met rode paprika
1ч. 5 мин.
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 мин.
Bloemkool met kaas
55 мин.
Kabeljauw met citrusboter
50 мин.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 мин.
Appelcake
1ч.