Appareils et accessoires
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
pastinaak (ongeveer 300 g), heel, geschild3
-
sjalotten in de lengte doormidden gesneden350 g
-
olie om te bakken150 - 200 g
-
90 - 100 g portoMadeira-wijn90 - 100 g
-
abrikozenjam zie tip80 g
-
zout een beetje meer voor de smaak1 ¼ theelepel
-
wortel in stukken gesneden (2-3 cm)300 g
-
melk350 g
-
Worcestershire saus20 g
-
kaneel, gemalen¼ tl
-
rib-eye steaks ongeveer 600 g2
-
zwarte peper, gemalen
-
olie1 el
-
teentjes knoflook plat geduwd3
-
rozemarijn, vers1 takje
-
tijm, verse1 takje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
21 g
Calories
1806 kJ /
431 kcal
Lipides
23 g
Fibre
7 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Vanille-ijs
12h
Verfrissende Melkdrank
5min
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Kip Fricassee met Asperges
1h
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Béchamelsaus
15min
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Stoofvlees
3h 10min