Appareils et accessoires
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Prép. 30min
Total 2h
8 stuks
Ingrédients
Express bladerdeeg
-
boter eerder in stukken bevroren150 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
koud water75 g
Vulling
-
rozijnen150 g
-
rum100 g
-
appels Golden, geschild, ontpit, in stukken5
-
kaneelpoeder en iets meer als afwerking1 tl
-
halfgezouten boter in kleine stukken50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3 g
Calories
1614 kJ /
385 kcal
Lipides
21.5 g
Fibre
5.3 g
Glucides
43.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Desserts
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg
5min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Eenvoudige appeltaart
45min
Roggebroodjes
12h
Boerenbrood
2h
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Brusselse Wafels
1h
Basisrecept Brood
3h