Appareils et accessoires
Rijstsalade
Prép. 20min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
eieren2
-
courgette in kleine blokjes gesneden280 g
-
wortelen in kleine blokjes gesneden120 g
-
bevroren doperwten100 g
-
water1200 g
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
langkorrelige rijst type basmati (ca. 15 minuten kooktijd)250 g
-
tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden200 g
-
olijven ontpit, heel of gehakt100 g
-
augurken in plakjes gesneden15 - 20 g
-
verse munt alleen de blaadjes1 takje
-
extra vergine olijfolie1 el
-
1 - 2 tl citroensapazijn (optionnel)1 - 2 tl
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden7
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21 g
Calories
2027 kJ /
485 kcal
Lipides
18 g
Fibre
6 g
Glucides
59 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Gekookte pasta
20min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Pastasalade met groenten
1h
Kip in perziksaus
40min
Salade van gehakte groenten
10min
Rijst met groentemix
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min