Versions compatibles
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 60 g uien, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
150
g verse princessenbonen, in stukken (2-3 cm)
ou 150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm) - 150 g verse knop paddestoelen, in vier gesneden
- 250 g kippenborstfilets, in stukken (3 cm)
- ½ - 1 tl fijn zout, naar smaak
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 400 g water
- 200 g room, min. 30% vet
-
1
volle tl groentebouillon
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 200 g droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta
- 70 g kerstomaten, in twee gesneden
- 16 verse basilicumbladeren, in stukken gescheurd
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 41 g
- Lipides
- 27 g
- Fibre
- 4.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Alpengratin
50min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Spaanse risotto
40min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Worst met erwtenrisotto
30min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min