Versions compatibles
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 60 g uien, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
150
g verse princessenbonen, in stukken (2-3 cm)
ou 150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm) - 150 g verse knop paddestoelen, in vier gesneden
- 250 g kippenborstfilets, in stukken (3 cm)
- ½ - 1 tl fijn zout, naar smaak
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 400 g water
- 200 g room, min. 30% vet
-
1
volle tl groentebouillon
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 200 g droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta
- 70 g kerstomaten, in twee gesneden
- 16 verse basilicumbladeren, in stukken gescheurd
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 41 g
- Lipides
- 27 g
- Fibre
- 4.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Viscurry
35 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Kip met rode paprika
1h 5min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min