Appareils et accessoires
Viscurry
Prép. 15min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
1490 kJ /
359 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.1 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Recettes
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Zalm en venkel risotto
25 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Kip garam masala
50 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min