Appareils et accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Prép. 15min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optionnel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
1047 kJ /
250 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2.5 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hong Kong rijst met worst
55min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Mediterrane visschotel
1h 30min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Kipfilets pizzaiola
55min