Appareils et accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Prép. 15min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optionnel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
1047 kJ /
250 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2.5 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Zalmsoufflé
1h
Varkenshaasje in papillot
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Rundvlees Stroganoff
1h
Alpengratin
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min