Appareils et accessoires
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Prép. 25min
Total 50min
2 porties
Ingrédients
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (optionnel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
55 g
Calories
5113 kJ /
1222 kcal
Lipides
92 g
Fibre
5 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Spaghetti muffins
55min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Rundvlees Stroganoff
1h
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min